Om os

Blossom Quilt er både en fysisk butik i centrum af Værløse
og en webshop. 

Butikken er fyldt med vidunderlige stoffer, et bredt udvalg af tilbehør og kvalitetsredskaber, alt sammen nøje udvalgt til patchwork og
syning.

Vores mission er at give dig et sted, hvor du kan blive
inspireret og få lyst til at udforske patchwork og håndarbejde med nål, tråd og stof.

At kunne vejlede, undervise og sørge for, at du har de lækreste stoffer, bedste redskaber og brugbar viden, er vores fineste opgave. Vi afholder mange kurser og workshops for patchworkere på alle niveauer.

Vi holder fingeren på pulsen og har selvfølgelig øje til dygtige designere og stofproducenter.

Om du kommer for at finde ny inspiration eller er gået stå
med et projekt, står vi altid klar til at hjælpe dig videre.

Velkommen hos Blossom Quilt og rigtig god fornøjelse.

Jennie Dai

Indehaver

At være kreativ og skabe noget med mine hænder har altid været en stor del af mit liv. Først som kreative pauser ved siden af studierne og sidenhen jobbet "i det virkelige liv".

For mig handler håndarbejde både om processen med at sidde fordybet i sine hænders arbejde, men også om det færdige resultat.

Jeg er vild med at sy patchwork både i hånden og på maskine, og jeg er vild med de nye designere og stoffer fra USA og Canada, som vælter ind over os, især via de sociale medier.

Jeg er super inspireret, men også lidt frustreret over ikke at kunne nå at sy det hele :-)

Anne hejl

Underviser og butik

Jeg har syet siden min egen mor lærte mig det, da jeg var helt lille.

Jeg har altid været enormt kreativt anlagt og begyndte for alvor at interessere mig for patchwork i 1996.

Jeg elsker at sy og er meget farverig både i sind og i valg af mønstre og teknikker —noget, der særligt gavner hele familien, der alle nyder godt af mine mange tæpper.

Jeg syr både i hånden og på maskine. Jeg prøver hele tiden på at forny mig selv ved at udforske og finde nye mønstre og modeller i bøger og på nettet, og jeg elsker at give min viden videre til mine kursister.

Helle andersen

Butik & underviser

Jeg er en kreativ sjæl med stor kærlighed til håndarbejde.

Jeg blev introduceret til patchwork i 2004 og siden har det været min store passion. Jeg er fascineret af de mange muligheder der er for at sammensætte farver, mønstre og materialer og skabe noget nyt og lækkert.

Jeg syr mest i hånden og nyder den meditative proces, der følger med håndsyning og håndquiltning.

Fællesskabet om patchwork er meget givende for mig, og jeg nyder at dele og videreformidle min glæde ved håndarbejdet og glæder mig over at se, når kursister udvikler deres færdigheder og oplever glæden ved at fremstille deres
egne unikke projekter.

Susanne Ipsen

Butik

Jeg har syet hele mit liv. Patchwork syede jeg allerede som teenager, men uddannelse og andre sysler som vævning, maskinstrik og knipling tog mere over.

For omkring 10 år siden startede jeg i en patchworkgruppe ,og her fik jeg mulighed for at fordybe mig i nogle spændende teknikker og er stadig fascineret af, hvor forskelligt man kan gribe det an at sy stofstykker sammen.

Gitte Kjær

Underviser

Jeg er uddannet fritidspædagog og har arbejdet i mange år i et hobby-og teaterværksted for børn og unge.

Siden år 2000 har jeg undervist mange kreative og glade ”Quiltekvinder” hos Speich Design og nu i Blossom Quilt, på aftenskoler, højskoler og i lokale patchworkforeninger.

Jeg designer egne mønstre og har selv deltaget i utallige kurser hos dygtige undervisere.

Jeg holder meget af at være kreativ med stof og farver og at få lov til at fordybe mig i de forskellige teknikker. I de senere år har sashiko, japansk broderi, også sneget sig ind.

Lotte Harth Watson

Underviser

At sige “jeg kunne sy før jeg kunne gå” er nok en overdrivelse, men jeg har haft min egen symaskine fra jeg var ganske lille. Den første husker jeg tydeligt - lille, blå, i metal og den kunne sy rigtigt.

Det er blevet til en hel del symaskiner gennem årene, og de har syet alt muligt forskelligt, men det er patchwork, herunder tasker og billeder, der er min helt store passion.

Jeg har undervist siden 2009, og det gør mig stadig vildt glad, når jeg kan videregive min passion til mine kursister og se deres glæde.

Jeg bliver inspireret af mønstre i det offentlige rum - tit på rejser. Mit fotoarkiv indeholder mange billeder af gulve, lofter, vægge, malerier, m.m. - mon ikke man kan kende en patchworker på vedkommendes fotoarkiv!

Webshoppen er altid åben for dig

Webshop

Gå på opdagelse i ro og mag og køb sikkert og trygt.

Hurtig levering

Bestillinger modtaget inden kl. 13 pakkes og afsendes samme hverdag.

Personlig service

Vi elsker at yde en god og personlig service og svarer gerne på spørgsmål.

Kom på kursus hos os

Patchwork er for alle

Om du er til maskinsyning eller håndsyning har vi et kursus til dig. Du kan sy både om dagen, om aftenen, hele dagen, i weekenden og sågar flere dage i streg.

Kom på kursus eller workshop hos os og bliver dygtigere til det, som du nyder og finder glæde i. Hos os går du på små hold med masser af tid til læring og fordybelse, men også hygge og inspiration.

Article Image

KOM GODT IGANG

nybegynder maskinsyning

Er du nybegynder, og vil du gerne i gang med at sy patchwork på maskine, så er dette holdet for dig. Kurset er en introduktion til patchwork-verdenen og alt fra inch-mål, linealer, grundlæggende teknikker og værktøjet, vi bruger, vil blive gennemgået grundigt.