Handelsbetingelser

Betaling

Alle beløb, der fremgår på hjemmesiden, er i danske kroner og er inklusiv 25% moms og eksklusiv leveringsomkostninger, medmindre andet fremgår.

Blossom Quilt modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA og Mastercard og Mobilepay. Vi pålægger ingen transaktionsgebyrer til forbrugere.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes, medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Der kan aldrig hæves et højere beløb end det beløb, som du har godkendt ved gennemførelsen af dit køb.

Blossom Quilt bruger en godkendt og sikker betalingsserver, der krypterer dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering og fragtomkostninger
1) Vi leverer fysiske varer til adresser i Danmark, dog ikke Færøerne og Grønland.

Leveringstiden for din ordre er normalt 1-3 hverdage. Ved bestilling i weekenden eller i helligdage ekspederes ordren den førstkommende hverdag. Bestillinger modtaget senest kl. 13 på hverdage vil så vidt muligt blive afsendt samme dag, medmindre en vare er udsolgt.

I tilfælde af at varen ikke er på lager, sender vi en mail eller ringer/sms'er til dig.

Alle varer leveres med GLS til pakkeshop eller hjemmelevering. Ordren kan også afhentes i butikken i dens åbningstid.

Fragt i Danmark koster 45 kr. ved levering til GLS Pakkeshop og 65 kr. ved hjemmelevering.

Ordrer over 499 kr. leveres fragtfrit til GLS pakkeshop.

2) Vi leverer fysiske varer til lande inden for EU.

Ordrer til EU-lande pakkes og overleveres til Postnord så vidt muligt samme dag ved bestilling modtaget senest kl. 13 på hverdage, medmindre en vare er udsolgt.

Pakker afsendes med Postnord Mypack Collect til privat modtager, som henter pakken på et posthus/pakkeboks eller med Postnord MyPack Home til privat modtagers adresse. Leveringstiden kan variere, og man vil kunne følge pakken med Track and Trace.

Fragt til EU-lande koster 90 DKK ved levering med Postnord Mypack Collect  og 135 DKK med hjemmelevering Postnord MyPack Home.

Farvegengivelse

Vi gør vores bedste for at gengive og beskrive farverne bedst muligt, men vær opmærksom på, at farver kan se vidt forskellige ud fra skærm til skærm, og at vi som forskellige mennesker ser og beskriver farver forskelligt.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamation skal meddeles Blossom Quilt i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimelig tid, medmindre andet er aftalt. Meddelelsen skal sendes til info@blossomquilt.dk med en beskrivelse af fejlen og billede.

Vi behandler din reklamation hurtigst muligt og kontakter dig nærmere om løsningsmulighederne.

Alt efter fejlens omfang og art kan vi tilbyde at levere en ny vare mod returnering af den fejlbehæftede vare eller nedslag i prisen. Dette aftales nærmere, når vi har haft mulighed for at tage stilling til reklamationen.

Den fejlbehæftede vare må ikke være taget i brug, før reklamationen er behandlet.

Reklamationsretten gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert behandling af produktet.

Blossom Quilt vil dække returneringsomkostninger i rimeligt omfang.


Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i webshoppen. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Fortrydelsesretten gælder ikke afklippede metervarer, herunder stof, mellemfor, indlægsmaterialer, gjord, lynlås, mv., hvor der er bestilt individuelle mål.

Du skal selv afholde returneringsomkostninger.

Fortrydelse skal meddeles Blossom Quilt senest 14 dage efter modtagelse af ordren, og fra fortrydelsen skal den/de fortrudte varer være os i hænde senest 14 dage efter du har informeret om din brug af fortrydelsesretten.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@blossomquilt.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret samt henvise til ordrenummer.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte at modtage varen.

Varens stand, når du sender den retur
Fortrydelsesretten gælder kun, hvis varen/varerne leveres tilbage i samme stand, som du modtog den. Det betyder blandt andet, at plastfolien rundt om produktet skal være ubrudt og ubeskadiget. Er varen synlig brugt eller beskadiget ved tilbagelevering, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur, svarende til værdiforringelsen. Det er op til Blossom Quilt at vurdere varens stand.

Adresse ved returnering eller reklamation:

Du kan sende varer, som du har fortrydt eller ønske at reklamere over til:

Blossom Quilt
Bymidten 82,
3500 Værløse

Vi modtager kun pakker sendt direkte til butikken og ikke til pakkeshop.


Gavekort
Gavekort købt i webshoppen er gyldige i 2 år fra udstedelsestidspunktet. Gavekortet udstedes som et fysisk gavekort, der alene kan benyttes i butikken i Værløse.

Forbehold for visning af varer og fejl i webshoppen
Farvevisning på computerskærme kan variere en del. Vær derfor opmærksom på, at skærme ikke kan vise den nøjagtige farve. Vi tager forbehold for prisfejl og tastefejl, som skulle have indsneget sig i webshoppen.

Særligt - vedrørende kurser og workshops
Kurser og workshops kan købes i webshoppen. Betaling for kurser og workshops refunderes ikke ved fortrydelse eller afbud, medmindre aflysning meddeles af Blossom Quilt.

Bliver underviseren syg tilbydes en erstatningsgang.

Blossom Quilt forbeholder sig ret til at aflyse kursus/workshops på grund af manglende tilmelding. Ved aflysning refunderes kursusbetaling.

Klagemuligheder – oversigt og links
Har du en klage over et produkt købt i vores webshop, kan du sende en mail med beskrivelse og billede til info@blossomquilt.dk. Du kan også ringe til butikken på 45 93 31 31. Vi vil altid prøve på at finde en god løsning, men lykkedes det ikke, har du følgende muligheder for at klage:

Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, via klageportal Gå til klageportal

Er du forbruger med bopæl i
et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online
klageportal. 
til EU klageportal
.

Blossom Quilt
Bymidten 82
3500 Værløse

Telefon: 45 93 31 31
Mail: info@blossomquilt.dk
CVR: 43215795