2421 Design og sy tasker 1 – øvede – mandage kl. 10-13.30

960,00 kr.

Ikke på lager

Underviser: Lotte Watson

Mandage kl. 10-13.30

Datoer: 5/2, 4/3 og 8/4.

Er kurset udsolgt, kan du komme på venteliste ved at skrive til kursus@blossomquilt.dk.

Information om kurser

  • Alle kurser afholdes på Bymidten 82, 3500 Værløse.
  • Det bedste vil være, hvis du kan medbringe din egen symaskine. Hvis dette ikke er muligt, har vi maskiner, der kan lånes. Hør din underviser, om der er en maskine ledig.
  • Indbetalt kursusgebyr refunderes ikke, hvis du afbestiller et kursus eller af andre årsager bliver forhindret. Du er velkommen til at overdrage din plads til en anden, eller høre os, om vi eventuelt har en venteliste.
  • Ca. 2 uger før kursusstart får du en mail med information fra underviseren med oplysninger om, hvad du skal medbringe.
  • Kurset bliver kun afholdt, når der er 8 kursister. Ved aflysning af et kursus fra butikkens side, refunderes kursusgebyret.
  • Som kursist får du 10% rabat på køb af stof fra en måned fra dit kursus starter og til det slutter. Deltagere på fortløbende hold får rabat indtil sidste dag på kurset.

Lotte Watson

Jeg har undervist på aftenskole og hos Speich Design (nu Blossom Quilt) i 12 år. Efter et ½ års pause, vil jeg fremover undervise på diverse special/temahold.

Jeg er ude og hente inspiration på diverse messer og håber at finde nye spændende ting, der kan bruges til kommende “pop op” kurser.

Andre kurser...

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag  gode tilbud og information om kurser og temadage.