2413 Patchwork for alle – lørdage kl. 10.00 – 15.30

1.440,00 kr.

3 på lager

Underviser: Gitte Kjær

Lørdage kl. 10.00 –  15.30

4 gange

Datoer: 13/1, 10/2, 9/3 og 13/4.

Er kurset udsolgt, kan du skrive dig på venteliste på kursus@blossomquilt.dk.

Information om kurser

  • Alle kurser afholdes på Bymidten 82, 3500 Værløse.
  • Det bedste vil være, hvis du kan medbringe din egen symaskine. Hvis dette ikke er muligt, har vi maskiner, der kan lånes. Hør din underviser, om der er en maskine ledig.
  • Indbetalt kursusgebyr refunderes ikke, hvis du afbestiller et kursus eller af andre årsager bliver forhindret. Du er velkommen til at overdrage din plads til en anden, eller høre os, om vi eventuelt har en venteliste.
  • Ca. 2 uger før kursusstart får du en mail med information fra underviseren med oplysninger om, hvad du skal medbringe.
  • Kurset bliver kun afholdt, når der er 8 kursister. Ved aflysning af et kursus fra butikkens side, refunderes kursusgebyret.
  • Som kursist får du 10% rabat på køb af stof fra en måned fra dit kursus starter og til det slutter. Deltagere på fortløbende hold får rabat indtil sidste dag på kurset.

Gitte Kjær

Jeg er uddannet fritidspædagog og har arbejdet i en institution i hobby– og teaterværkstedet i mange år.

Jeg har deltaget i utallige kurser hos dygtige undervisere. Siden år 2000 har jeg undervist mange glade ”Quilte kvinder” hos Speich Design (nu Blossom Quilt). Jeg er til traditionel patchwork og sjove teknikker på maskine. Frihåndsquiltningen har også sneget sig ind.

Jeg underviser på aftenskoler, højskoler og i lokale patchwork grupper m.m. samt designer egne patchworkmønstre og min store passion er at fremstille æsker og mapper

Andre kurser...

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag  gode tilbud og information om kurser og temadage.