2401 Patchwork Mix – mandage kl. 10 – 12.45

1.200,00 kr.

Ikke på lager

Underviser: Anne Hejl

Mandage kl. 10.00 – 12.45

5 gange i alt

Datoer: 22/1, 26/2, 18/3, 15/4 og 13/5

Er kurset udsolgt, kan du skrive dig på venteliste på kursus@blossomquilt.dk.

Information om kurser

  • Alle kurser afholdes på Bymidten 82, 3500 Værløse.
  • Det bedste vil være, hvis du kan medbringe din egen symaskine. Hvis dette ikke er muligt, har vi maskiner, der kan lånes. Hør din underviser, om der er en maskine ledig.
  • Indbetalt kursusgebyr refunderes ikke, hvis du afbestiller et kursus eller af andre årsager bliver forhindret. Du er velkommen til at overdrage din plads til en anden, eller høre os, om vi eventuelt har en venteliste.
  • Ca. 2 uger før kursusstart får du en mail med information fra underviseren med oplysninger om, hvad du skal medbringe.
  • Kurset bliver kun afholdt, når der er 8 kursister. Ved aflysning af et kursus fra butikkens side, refunderes kursusgebyret.
  • Som kursist får du 10% rabat på køb af stof fra en måned fra dit kursus starter og til det slutter. Deltagere på fortløbende hold får rabat indtil sidste dag på kurset.

Anne Hejl

Jeg har syet patchwork i mere end 20 år.

De sidste 9 år har jeg undervist hos Speich Design (nu Blossom Quilt), hos FOF, i mange patchworkforeninger og på højskoler. Derudover designer jeg mønstre, som bliver forhandlet i flere danske Patchworkbutikker.

Jeg elsker at “lege” med de mange muligheder, der er med stoffer, farver, mønstre og teknikker, og syr gerne både i hånden og på maskine.

Jeg lægger vægt på, at det skal være hyggeligt og lærerigt på mine hold og jeg underviser gerne både begyndere og øvede.

Andre kurser...

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag  gode tilbud og information om kurser og temadage.