2393 Sashiko-workshop – torsdag 23. november, kl. 10.00 – 15.30

Underviser: Gitte Kjær

Torsdag den 23. november, kl. 10.00 – 15.30

 

480,00 kr.

1 på lager

Kom og lær sashiko hos Gitte! Sashiko betyder “små sting” og er en japansk broderiteknik, der oprindeligt blev brugt til at reparere tøj. Sashiko er en simpel teknik, men med uendelige anvendelsesmuligheder.

 

På denne workshop lærer du teknikken fra grunden. Du lærer at sy stingene, og du lærer mønstrene at kende. Du lærer også, hvordan du konstruerer og overfører mønstrene, og du får masser af inspiration til at bruge sashiko.

 

Butikken har naturligvis alle materialer, du skal bruge. Ca. 2 uger før kursusstart modtager du et kursusbrev med praktiske oplysninger.

Information om kurser

  • Alle kurser afholdes på Bymidten 82, 3500 Værløse.
  • Det bedste vil være, hvis du kan medbringe din egen symaskine. Hvis dette ikke er muligt, har vi maskiner, der kan lånes. Hør din underviser, om der er en maskine ledig.
  • Indbetalt kursusgebyr refunderes ikke, hvis du afbestiller et kursus eller af andre årsager bliver forhindret. Du er velkommen til at overdrage din plads til en anden, eller høre os, om vi eventuelt har en venteliste.
  • Ca. 2 uger før kursusstart får du en mail med information fra underviseren med oplysninger om, hvad du skal medbringe.
  • Kurset bliver kun afholdt, når der er 8 kursister. Ved aflysning af et kursus fra butikkens side, refunderes kursusgebyret.
  • Som kursist får du 10% rabat på køb af stof fra en måned fra dit kursus starter og til det slutter. Deltagere på fortløbende hold får rabat indtil sidste dag på kurset.

Gitte Kjær

Jeg er uddannet fritidspædagog og har arbejdet i en institution i hobby– og teaterværkstedet i mange år.

Jeg har deltaget i utallige kurser hos dygtige undervisere. Siden år 2000 har jeg undervist mange glade ”Quilte kvinder” hos Speich Design (nu Blossom Quilt). Jeg er til traditionel patchwork og sjove teknikker på maskine. Frihåndsquiltningen har også sneget sig ind.

Jeg underviser på aftenskoler, højskoler og i lokale patchwork grupper m.m. samt designer egne patchworkmønstre og min store passion er at fremstille æsker og mapper

Andre kurser...

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag  gode tilbud og information om kurser og temadage.