2382 Workshop: Håndsyning begynder 1 – tirsdag 26. september kl. 18-21.30

Underviser: Helle Andersen

Tirsdag den 26. september 2023, kl. 18-21.30

320,00 kr.

Ikke på lager

Har du lyst til at begynde at sy patchwork i hånden, så er dette kursus lige noget for dig. Du lærer de helt basale ting for at sy patchwork – både over pap og på amerikansk – og kan efter kurset selv fortsætte med at sy.

På kurset får du lidt materialer, så du hurtigt kan komme igang, og du kan også medbringe dit eget projekt.
Har du lyst til en omgang mere håndsyning, kan du hoppe videre over på hold 2384. Indholdsmæssigt er kurset det samme, men undervisningen tilrettelægges individuelt, så du kan sy videre og bygge ovenpå det, du har lært.

Information om kurser

  • Alle kurser afholdes på Bymidten 82, 3500 Værløse.
  • Det bedste vil være, hvis du kan medbringe din egen symaskine. Hvis dette ikke er muligt, har vi maskiner, der kan lånes. Hør din underviser, om der er en maskine ledig.
  • Indbetalt kursusgebyr refunderes ikke, hvis du afbestiller et kursus eller af andre årsager bliver forhindret. Du er velkommen til at overdrage din plads til en anden, eller høre os, om vi eventuelt har en venteliste.
  • Ca. 2 uger før kursusstart får du en mail med information fra underviseren med oplysninger om, hvad du skal medbringe.
  • Kurset bliver kun afholdt, når der er 8 kursister. Ved aflysning af et kursus fra butikkens side, refunderes kursusgebyret.
  • Som kursist får du 10% rabat på køb af stof fra en måned fra dit kursus starter og til det slutter. Deltagere på fortløbende hold får rabat indtil sidste dag på kurset.

Helle Andersen

Jeg har arbejdet i rigtigt mange år som pædagog, og har i den forbindelse erhvervet mig meget undervisnings erfaring.
Jeg har syet patchwork i noget der ligner 25 år.

Jeg foretrækker at sy i hånden og håndquilte mine quilts, men efterhånden er jeg også begyndt at sy tasker, toilettasker, punge m.m. på maskine.

 Blossom Quilt har jeg haft et par Arbejdende Værksteder med demo.

Det er nyt for mig at skulle undervise i patchwork, men jeg glæder mig rigtigt meget til det.

Andre kurser...

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag  gode tilbud og information om kurser og temadage.