2342 Vævet patchwork d. 18/4, kl. 10 – 16.15

Lektioner: 7
Lærer: Bente Bruhn
Dato: tirsdag den 28. marts 2023, kl. 10-16.15

 

560,00 kr.

1 på lager

Kurset er for dig, der har lyst til at lære en fin og sjov teknik, hvor stofstrimler væves samme til patchworkstykker. Der væves på et underlag af fx blød masonit (opslagstavle), hvor vævningen, i første omgang, holdes på plads med knappenåle.

Det vævede patchwork bliver efterfølgende quiltet og kan derefter anvendes til fx pudestykker, indsættes som dekoration på tasker, dækkeservietter eller beklædning.

På kurset vil du kunne prøve kræfter med forskellige patchworkmønstre, fra enkelt flet til traditionelle stjernemønstre og ”kasser” (tumbling blocks).

Der undervises ud fra bogen ”Fabric Weaving”, og det er derfor en forudsætning for deltagelse, at du har bogen. Den kan købes i butikken. Som deltager på kurset kan du desuden købe en startpakke til reduceret pris, der indeholder bogen samt de mest basale redskaber for at komme i gang med at væve. Dog skal du selv anskaffe et væveunderlag. Dette vil du blive orienteret om i et kursusbrev, når du har tilmeldt dig kurset.

Information om kurser

  • Alle kurser afholdes på Bymidten 82, 3500 Værløse.
  • Det bedste vil være, hvis du kan medbringe din egen symaskine. Hvis dette ikke er muligt, har vi maskiner, der kan lånes. Hør din underviser, om der er en maskine ledig.
  • Indbetalt kursusgebyr refunderes ikke, hvis du afbestiller et kursus eller af andre årsager bliver forhindret. Du er velkommen til at overdrage din plads til en anden, eller høre os, om vi eventuelt har en venteliste.
  • 1 undervisningslektion = 45 min. undervisning + 10 min. pause.
  • Ca. 1 uge før kursusstart får du en mail med information fra underviseren med oplysninger om, hvad du skal medbringe.
  • Kurset bliver kun afholdt, når der er 8 kursister. Ved aflysning af et kursus fra butikkens side, refunderes kursusgebyret.
  • Som kursist får du 10% rabat på køb af stof fra en måned fra dit kursus starter og til det slutter. Deltagere på fortløbende hold får rabat indtil sidste dag på kurset.

Bente Bruhn

Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet med pædagogik og formidling i mere end 30 år. Jeg arbejder i Blossom Quilt i 3-4 dage om ugen, men er relativ ny som underviser i patchwork.

Siden tidlig ungdom har håndarbejde og mangeartede kreative aktiviteter været en vigtig del af mit liv og jeg har bl.a. syet beklædning til mig selv og min familie i en lang årrække.

De senere år har patchwork været min primære hobby. Jeg fascineres af de mange muligheder der findes inden for området og synes det er spændende at afprøve nye teknikker, farvesammensætning og mønstre til maskin- og håndsyning.

Til det henter jeg stor inspiration fra internettet, hvor nyhedsstrømmen synes uendelig. Mine kurser vil derfor primært bære præg af hvad der “oppe i tiden” og henvende sig til kursister der allerede har erfaring med grundlæggende patchworkteknikker.

Andre kurser...

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag  gode tilbud og information om kurser og temadage.