Hos Blossom Quilt elsker vi patchwork!!

At kunne vejlede, undervise og sørge for, at i har de lækreste stoffer, bedste redskaber og brugbar viden, er vores fineste opgave.

Derfor underviser de fleste af os, også på vores mange forskellige kurser. Tag et kig under vores kurser og se om der er et kursus for dig.

Anne Hejl

Ansat & underviser

Jeg har syet patchwork i mere end 20 år. Og de sidste 8 år har jeg undervist hos Blossom Quilt. Derudover designer jeg mønstre, som bliver forhandlet i flere danske Patchworkbutikker.

Bente Bruhn

Ansat & underviser

Siden tidlig ungdom har håndarbejde og mangeartede kreative aktiviteter været en vigtig del af mit liv. De senere år har patchwork været min primære hobby. Jeg fascineres af de mange muligheder der findes inden for området.

Helle Andersen

Ansat & underviser

Kreativitet har altid fyldt meget i mit liv. Jeg har syet patchwork i de sidste 15 år, og nyder at sammensætte farver. Jeg syr mest i hånden, men udfordre mig selv med de mange forskellige teknikker på symaskine.

Kirstine Noes

Ansat & underviser

Jeg er uddannet fra Margrethe Skolen i København, og har hele livet syet og været meget kreativ. Mit første patchwork tæppe blev til i 2007. Siden har jeg med stor glæde udfordret mig selv med forskellige teknikker og kurser inden for det utal af muligheder denne hobby byder på.

Lotte Watson

Deltids ansat & underviser

I denne sæson har jeg valgt ikke at have så mange holdforløb. Til gengæld fokuserer jeg på korte kurser og korte kursusforløb mest i diverse teknikker. Jeg håber, at I har lyst til enten at lære nye teknikker eller få genopfrisket dem i kan.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag  gode tilbud og information om kurser og temadage.